Özaltun’dan polis uygulama noktasına ziyaret

Özaltun’dan polis uygulama noktasına ziyaret

Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini uygulama noktasında ziyaret etti.

 Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve ilçe teşkilatı mensupları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Beyşehir-Konya Karayolu üzerindeki uygulama noktasında görev alan polis amir ve kolluk kuvvetlerini ziyaret etti. Emniyet mensuplarına görevinde kolaylıklar dileyen Özaltun, Emniyet Müdürlüğü’nün tüm birimleriyle gece gündüz demeden, mesai mevhumu gözetmeden halkın huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Özaltun, “Eğer biz bugün kendimizi güvende ve rahat, huzurlu hissediyorsak, bunun sebebi de güvenlik güçlerimizin kendi can güvenliklerini riske atma pahasına görev yapmalarıdır. Allah’ım hem polisimizin, hem de gerek Afrin bölgesinde devam eden harekatta, gerekse yurdun değişik yerlerinde terörle mücadele kapsamında süren operasyonlara katılan askerimizin yar ve yardımcısı olsun, onlardan razı olsun,burunlarını kanatmasın.Dualarımız tüm güvenlik güçlerimizin için.”diye konuştu.