Özaltun'dan esnaf toplantısı

Özaltun'dan esnaf toplantısı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir ve Beyşehir belediyelerinin birlikte yürüteceği çalışmalarla, şehir merkezinin yağışlı havalarda yaşanan drenaj sorunundan kurtarılacağını kaydetti.

Özaltun, Göl Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Beyşehir ilçe merkezinde, aşırı yağışlı havalarda bazı caddelerde yaşanan drenaj sorunu yürütülecek çalışmalarla ortadan kalkacağını söyledi.

Bu problemin yaşandığı caddeler üzerindeki esnafın yaşanan su baskınlarından dolayı mağduriyetler yaşadığına vurgulayan Özaltun, bundan sonra bu tür bir mağduriyet yaşanmaması için Beyşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü ile işbirliği halinde ve belli bir plan dahilinde yapacakları drenaj çalışmalarını anlattı.

Beyşehir’de hizmet götürürken esnafla ve vatandaşlarla başta olmak üzere toplumun her kesimiyle istişare edip onları da dinleyerek sorunlara çözüm bulmaya çalıştıklarını aktaran ve bunu düstur haline getirdiklerini anlatan Özaltun, şöyle devam etti:

"Burada geçmişten gelen bazı alt yapı problemleri var. Yaşanan problemleri bitirmek için çalışma yürüteceğiz. Ama bu çalışmalar yapılırken esnafımız ister istemez bazı rahatsızlıklar yaşayabilecek. Çünkü, cefa çekilmeden sefa yaşanmıyor. Ekiplerimiz gerekirse çift vardiya halinde çalışıp, faaliyetlerine başladıktan sonra en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyor."

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü Beyşehir Sorumlusu Ali Özdemir ile Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Naci Habir, çalışmaların nasıl yürütüleceği konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Beyşehir Bölgesi Sorumlusu Ali Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, mahalle muhtarları ve esnaf katıldı.