Özaltun’dan Cumhurbaşkanlığı kutlama mesajı

Özaltun’dan Cumhurbaşkanlığı kutlama mesajı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52’lik oy oranı ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından bir kutlama mesajı yayınladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden Başkan Özaltun, “Ülkemiz tarihi dönemlerinden birini yaşamaktadır; Türkiye’yi 12 yılda lider ülkeler sınıfına katmayı başaran Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünde ilk kez halkın seçtiği Cumhurbaşkanı olarak kayıtlara geçmiştir. Bu zafer derin anlamlar ifade etmektedir. Cumhur, Recep Tayyip Erdoğan’ı verdiği oy ile başkan olarak teyit etmiş ve Cumhurbaşkanı seçmiştir. Bizler bugün Recep Tayyip Erdoğan’ın daha uzun yıllar vatanına edeceği hizmetlerin heyecanını yaşamaktayız.” dedi.

Beyşehirli seçmenlerin yüzde 70’in üzerinde bir oyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya’ya taşıdığını kaydeden Özaltun, “Halkımızın iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Bu seçim sadece Türkiye’nin değil, Şam, Bağdat, Gazze, Arakan, Myanmar, Somali ve daha birçok İslam coğrafyasında zulüm gören, baskıya maruz kalan, Müslüman kardeşlerimizin seçimidir. Büyük usta, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.