Özaltun, şampiyon sporcuları tebrik etti

Özaltun, şampiyon sporcuları tebrik etti

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Ordu’da yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonası’ndan başarıyla dönen Beyşehir Belediyespor Kick Boks Kulübü sporcularını tebrik etti.

81 ilden yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Beyşehir Belediye Spor Kick Boks Antrenörü Ömer Sevinç önderliğinde Türkiye Şampiyonası’na katılan Beyşehir Belediyespor Kick Boks Spor Kulübü sporcuları, Ordu’da düzenlenen şampiyonada büyük başarı elde ettiler. Kulüp sporcularından Şakir Sevgi tüm rakiplerini yenerek minikler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, Hacer Kara’da bayan yıldızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Beyşehir Belediyespor Kick Boks Kulübü Antrenörü Ömer Sevinç, sporcuları Şakir Sevgi ve Hacer Kara kardeşlerimizin başarısı bizleri gururlandırdı. Beyşehir’i en iyi şekilde temsil ettikleri için kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Beyşehir Belediyespor Kick Boks Antrenörü Ömer Sevinç de yaptığı açıklamada, “Sporcularımızı şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırladık; müsabakalara üç ay kala her gün koşu ve antrenmanlarla günde çift idman yaparak müsabaka öncesi ön hazırlığımızı tamamladık. Şampiyon sporcularımız Şakir Sevgi tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olurken, yarı finale kadar tüm rakiplerini yenen Hacer Kara ise yarı finalde Kayserili rakibine elenerek Türkiye üçüncüsü oldu. Kick Boks’ta Türkiye’de Beyşehirimizin gücünü altın harflerle yazdırdığımız için çok mutluyuz. Bundan sonrada antrenmanlarımıza kaldığımız yerden devam edecek önümüzdeki şampiyonalar için ter dökeceğiz. Unutmayalım ki antrenmanlarda ter dökmeyen şampiyon olamaz. Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiğimiz başarıyı inşallah Avrupa ve dünya şampiyonasında da göstererek Beyşehir’in adını Kick Boks’ta da tüm dünyaya duyuracağız. İlçe Kaymakamımız Muzaffer Başıbüyük ve Belediye Başkanımız Murat Özaltun başta olmak üzere ben ve sporcularım için dualarını ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.” diye konuştu.