Özaltun öğrencilerle tiyatro izledi

Özaltun öğrencilerle tiyatro izledi

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin sosyal etkinlikleri kapsamında okullarda gerçekleştirdiği ‘Sağlıklı Nesiller’ isimli tiyatro gösterisini öğrencilerle birlikte izledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Göksu, belediye meclis üyeleri Savaş Yılmaz, Mustafa Soylu ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Rüştü Beğendi’nin de eşlik ettiği gösteri, Damlapınar ,Üçpınar,Gölkaşı ve Çiftlik İlkokulları’nın bahçesinde Beyşehir Belediyesi’ne ait mobil sahnede sergilendi.

Gidilen her okulda öğrencilerin yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Murat Özaltun çocuklarla tek tek ilgilenirken, oyunu büyük bir dikkatle izleyen öğrenciler, zaman zaman alkışlarla zaman zaman da sahnedeki oyuncuların sorularına yanıt vererek, oldukça neşeli ve renkli saatler geçirdi.

Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen, 1 Ekim’e kadar ilçenin 22 mahallesindeki ilkokularda sahne alacak olan ‘Sağlıklı Nesiller’in öğrenciler tarafından çok sevildiği, büyük bir ilgiyle izlendiğini belirten Başkan Özaltun emeği geçen oyuncuları kutladı.

Başkan Murat Özaltun, “her zaman söylediğimiz gibi çocuklarımız bizim için çok önemli, okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirirken bir yandan da sosyal faaliyetler yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız için düzenlemiş olduğumuz temizlik, sağlık, beslenme, anne ve babaya saygı, arkadaşlıkları konu alan bu gösteriyle umuyorum ki sizlere faydalı olabilmişizdir. Çocuklarımızın neşeleri, sevinçleri bizi daha çok mutlu ediyor, yaptığımız işten daha çok zevk alıyoruz, sizler için daha güzel sosyal projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”diye konuştu.