Özaltun: Hizmette hanımlarımızı da unutmuyoruz

Özaltun: Hizmette hanımlarımızı da unutmuyoruz

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’e hizmet ederken hanımları da unutmadıklarını söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Mehmet Akif Ersoy Parkında düzenlenen üç aylar programına katılan Başkan Özaltun, idrak edilmeye başlanılacak mübarek üç ayların İslam alemine hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Salonu dolduran hanımlara hitaben bir konuşma yapan Özaltun, Beyşehir’de bugüne kadar sözünü verdikleri ne varsa bir bir yerine getirilmeye başlandığını söyledi. Bu hizmetleri yaparken Beyşehirli hanımları da unutmadıklarının altını çizen Başkan Özaltun, onlardan gelen talepleri de yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi. Bu taleplerden bir tanesinin de Beyşehir’e bir hanımlar lokali ve şehir konağı kazandırılması olduğunu ifade eden Başkan Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla bu yatırımın da tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Beyşehirli hanımların da artık bünyesinde ASEM ve içerisinde yüzme havuzu, sauna ve fitness imkanları olan kendilerine özel bir mekanı olacağını dile getiren Başkan Özaltun, “İnşallah en kısa zamanda sizlerin hizmetine sunulacak.Hanımlar lokali sizlere hizmet vermek için artık gün sayıyor” dedi.

Konuşmasında, belediyecilikle ilgili çalışmalara değinen ve son 3 yılda hayata geçirilen proje ve hizmetlere vurgu yapan Başkan Özaltun, geçmişte ilçeye hizmet eden birçok belediye başkanının hayalini kurduğu ama gerçekleştiremediği projeleri bu dönemde ilçeye kazandırdıklarını dile getirdi. Konuşmasında 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına değinen Başkan Özaltun, Beyşehirli hanımların da ‘Evet’ desteğiyle referandum sonrasında güçlü bir Türkiye yolunda hep birlikte yürümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Acır ise, hanımlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu programın, kadın kolları teşkilatı mensupları ile KOMEK öğretmenleri tarafından organize edildiğini vurgulayan Acır, buluşmalarına vesile olan mübarek üç ayların ise bir ağaca benzediğini belirterek, “Recep ayı o ağacın yaprakları olduğu günlerdir. Şaban ayı, o ağacın meyvelerinin vermeye başladığı zamandır. Ramazan ayı ise artık o meyvelerin olgunlaştığı bir zamandır. İnşallah rabbim hayırlısıyla üç ayları yaşamamızı ve bu meyveleri toplayan kullarından olmayı nasip etsin. Hepinizin üç aylarını kutluyorum” diye konuştu.

Programa katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı da, Beyşehirli hanımlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 16 Nisan’daki halk oylamasının Türkiye için önemine dikkat çekti. Samancı, konuşmasında, Beyşehir’den de çok güçlü bir ‘Evet’ desteği beklediklerini kaydetti