Oyunu okudu, maçı çevirdi

Oyunu okudu, maçı çevirdi

Anadolu Selçukspor, soyunma odasına 1-0 geride gittiği Nazilli Belediyespor maçını ikinci yarıda bulduğu 3 golle çevirdi. Takımın genç teknik direktörü Cenk Özcan, maçı nasıl çevirdiklerini anlattı

Spor Toto 2.Lig’in 4. haftasında Nazilli Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek zirve takibini sürdüren Anadolu Selçukspor’da neşe hakim… Nazilli Belediyespor karşısında ilk yarı kötü bir performans sergileyen Yavru Kartallar, ikinci yarı müthiş geri dönüşe imza attı. Süleyman Türkeş, Oğuz Gürbulak ve Seddar Karaman’ın oyuna konsantre olması ekibimize galibiyeti getirdi. Genç teknik adam Cenk Özcan ise müthiş geri dönüşün perde arkasını basın mensuplarıyla paylaştı.

rk-(4).jpgÖzcan, ‘İlk devre oyun kontrollüydü, Nazilli Belediyespor 4-6 sistemi ile sahaya çıktılar ve forvet kullanmadılar. Daha sonra 4-2-4'e döndüler saha içinde biz de buna önlem olarak kanatları aldık. Hiçbir pozisyon yokken kendi kaptırdığınız toptan bir gol gördük kalemizde. İlk yarı ön tarafta fazla hareketliliğimiz yoktu. İkinci devre soyunma odasında bunları konuştuk. Kanatları kullanmamız gerektiğini onların göbekte çoğaldıklarını anlattık. Bunu maçın başında da bilmemize rağmen yaşanmadan bazı şeyleri anlatmak zor oluyor. Arkadaşların hepsinin ayaklarına sağlık, kenarları müthiş kullandılar. Attığımız gollerin hepsi çalıştığımız hareketler, hafta içinde yaptığımız organizasyonların bugün semeresini almak bizim için en büyük mutluluk’ dedi.