Oyunculardan sanat eğitimine katkı

Oyunculardan sanat eğitimine katkı

Oyuncular Murat Han, İlker Aksum, Tamer Levent ve yönetmen Şakir Gürzumar, DC Kozmos Sanat Akademisinde bilgi ve tecrübelerini paylaşacak

İSTANBUL (AA) - Tiyatro ve sinema oyuncuları Murat Han, İlker Aksum, Tamer Levent ve yönetmen Şakir Gürzumar, DC Kozmos Sanat Akademisinde, bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, son dönemde seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği dizilerde rol alan oyuncular, sektörde yer almak isteyenlere destek olmak için harekete geçti.

"Cesur ve Güzel" dizisinin oyuncularından Tamer Levent ile "Evlat Kokusu" dizisi oyuncusu Murat Han'ın yanı sıra İlker Aksum ve Şakir Gürzumar, tecrübelerini ve bilgi birikimlerini katılımcılara aktarmak amacıyla DC Kozmos Sanat Akademisi çatısı altında birleşti.

Akademide ilk atölye çalışmasını 25-26 Mart tarihlerinde, Stella Adler Academy of Acting mezunu olan Murat Han yapacak. Han, katılımcılara "Stella Adler Metodu ile Oyunculukta Uygulamalı Senaryo ve Karakter Analizi" eğitimi verecek.

Tamer Levent de 8-9 Nisan'da "Oyunculukta Yaratıcı Drama", İlker Aksum 29-30 Nisan'da "Oyunculukta An ve Detay", Şakir Gürzumar ise 6-7 Mayıs ile 13-14 Mayıs tarihlerinde "Tiyatro Rejisörlüğü" atölyesiyle DC Kozmos Sanat Akademisinde katılımcılarla buluşacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :