Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği'nden Doğu Guta’ya yardım

Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği'nden Doğu Guta’ya yardım

Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği Doğu Guta’dan çıkartılan mazlum Müslümanlar için 150 bin TL değerinde 2 adet tır gönderiyor

Bu tırlarda 1000 adet gıda kolisi 1000 adet tencere 6000 adet kaşık kıyafet ayakkabı ve Oyuncak yer alıyor. Hareket öncesi konuşan dernek başkanı Osman Demirci,Yaptığım açıklamada “Bugün yanı başımızda zülüm var ve bu zulmün neticesinde günahsız çocuklar kimyasal bombalarla hunharca katledilmekte. Evlatsız kalan anne babaların feryadı neredesiniz eey Ümmet sözleri ile semaya yükselmekte. Ölmek üzere olan çocukların bu zalimleri huzura vardığımız zaman onları Allah'a şikâyet edeceğim sözleri ciğerlerimizi yakmakta. Çocukların gözleri önünde hayatlarına son verilen anneler babalar ve o mazlum, masum, mağdur yavruların feryadı, yalnızlığı yüreklerimizi dağlamakta. Hiçbir şey yapamamanın çaresizliği içerisinde Rabbimize sığınıyor dua ediyoruz. Sanki vücudumuzun herhangi bir azası rahatsızlanmış gibi mü’minler olarak acıyı diğer azalarımızla hissediyoruz Ve diyoruz ki: eey zalimler girdiğiniz Müslüman vücudundan artık çıkın!

 Rabbimize hamdolsun duyarlı kardeşlerimiz vesilesiyle oyuncaksız çocuklar için derneği olarak bizlerde kardeşlik vazifesini yerine getirmek adına bu tırları mazlum, mağdur ve masum yavrular için hazırladık ve birazdan dualarla yolcu edeceğiz. Emeği geçen, katkıda bulunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor bir an önce kanayan yaraların sarılmasını mikrobun defolup gitmesini, huzurun, barışın, adaletin temin edilmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Ferit Hepokur-Memleket