Oyun tutkunları için geliştirdiler

Oyun tutkunları için geliştirdiler

Oyun tutkunları için geliştirilen yeni oyun monitörü tanıtıldı. Tepki süresi 1 mili saniye olan monitör, oyuncular için 165Hz tazeleme frekansıyla TN...

Oyun tutkunları için geliştirilen yeni oyun monitörü tanıtıldı. Tepki süresi 1 mili saniye olan monitör, oyuncular için 165Hz tazeleme frekansıyla TN panel teknolojisine sahip en iyi monitör olarak lanse ediliyor.

Bilgisayar endüstrisinin yanında oyun sektörünün de buna paralel olarak gelişmesiyle teknoloji firmaları bu alanlara uygun cihaz ve sistemler üretiyor. Bu doğrultuda ViewSonic oyun tutkunları için geliştirdiği yeni nesil monitörünü tanıttı. Söz konusu monitörün hız ve güç olarak son dönemlerdeki en iyi performans veren monitör olduğunu söyleyen şirketin Türkiye, Orta ve Doğu Avrupa Bölge Müdürü Hasan Koçyiğit, "Elite serimiz IPS ekran kullanan dünyada ki en hızlı monitör. Oyuncular için tepki süresi 1 mili saniye. 165Hz tazeleme frekansıyla şu anda TN panel teknolojisine sahip en yüksek performanstaki monitörün verdiği performansı sunuyor" dedi.

"Oyuncular için tepki süresi 1 mili saniye"

Elite serisi monitörlerinin şu anda pazardaki en hızlı, en iyi görüntü kalitesine sahip oyuncu monitörleri olduğunu söyleyen Koçyiğit, "Bilgisayar endüstrisi gelişiyor. Sürekli bilgisayarlar gelişiyor. Baktığımız zaman bunun sebebi insanların güçlü ve performansı iyi bilgisayarlar istemesinden kaynaklanıyor. Doğal olarak bunun en büyük sebebi oyunculardır. Bunun yanında grafik kalitesi artmaya başlıyor. Oyun oynayan insanlar gerçekçi, iyi grafikler ve iyi fizik motorları istiyorlar. Bunun için her şeyden önce iyi bir monitöre ihtiyacınız oluyor. Çünkü oyun ekranla oynanıyor. Bütün bu istenen performansı, bütün gücü en kaliteli ve en iyi performanslı ekranlarla deneyimlemek istiyor oyuncular. Elite serimiz IPS ekran kullanan dünyada ki en hızlı monitör. Oyuncular için tepki süresi 1 mili saniye. 165Hz tazeleme frekansıyla şu anda TN panel teknolojisine sahip en yüksek performanstaki monitörün verdiği performansı sunuyor" şeklinde konuştu.

Oyun tutkunları için geliştirdiler

Oyun tutkunları için geliştirdiler

Oyun tutkunları için geliştirdiler

Kaynak:Haber Kaynağı