Öyle bir yerden tweet attı ki! Telefonunu annesi alan genç kız yasak dinlemedi!

Öyle bir yerden tweet attı ki! Telefonunu annesi alan genç kız yasak dinlemedi!

Annesi tarafından elektronik eşyalarına el konulan bir Twitter kullanıcısı, tweet atmak için öyle bir yöntem buldu ki inanamayacaksınız.

15 yaşındaki Ariana Grande hayranı 'Dorothy'nin teknolojik aletlerine el kondu. Yemek yaparken telefonuyla fazla ilgilendiği için yangın çıkartan Dorothy'nin belirli bir süre elektronik eşyalarla olan ilişiği kesildi. Annesinin telefon, tablet ve benzeri elektronik aletleri Dorothy'nin elinden almasının ardından Dorothy'nin Twitter'a girmesi de engellendi. Tabii ki bu yasak fazla uzun sürmedi.

Hayran hesabı üzerindeki takipçilerini kaybetmemek için başlangıçta Wii U üzerinden tweet atarak "Annem telefonumu ve Nintendo DS'mi aldı. Bu nedenle Wii'mi kullanmaktan başka hiçbir şansım kalmadı. Tüm destek ve sevgileriniz için teşekkürler" ifadelerini takipçileriyle paylaştı. Bu hareketin ardından Dorothy'nin Wii'si de elinden alındı.

İmkanların neredeyse sınırsız olduğu teknoloji çağında yeni bir fikir aklına gelen Dorothy, tweet atabileceği başka bir teknolojik alet buldu. LG'nin akıllı buzdolabı üzerinden tweet atan Dorothy, tweetinde şu ifadelere yer verdi:

"Bu tweet gidecek mi bilmiyorum ama buzdolabından yazıyorum. Annem bütün elektronik eşyalarıma el koydu."

Olayların ciddi şekilde ilerlemesinin üzerine Twitter ve LG'nin resmi sayfaları da olaya dahil oldu. LG, resmi Twitter hesabında "#Dorothy'yiSerbestBırakın"şeklinde bir tweet atarken Twitter'ın resmi hesabıysa Dorothy için "Bir ikon" ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :