"Otopratik"ten Arnavutköy'e yeni mağaza

"Otopratik"ten Arnavutköy'e yeni mağaza

İSTANBUL (AA) - Brisa'nın 360 derece servis sunan araç bakım merkezi Otopratik'in yeni mağazası Arnavutköy'de açıldı.Brisa'dan yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Brisa'nın 360 derece servis sunan araç bakım merkezi Otopratik'in yeni mağazası Arnavutköy'de açıldı.

Brisa'dan yapılan açıklamaya göre, araç sahiplerinin lastik ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Otopratik'lerin sayısı yeni merkez ile Türkiye genelinde 40'a ulaştı.

Merkezin açılış töreninde konuşan Brisa Perakende Direktörü Oğuzhan Avdan, Otopratik mağazalarında ürün çeşitliliği, çözüm odaklı satış ve servis süreçleri, teknolojik altyapı ile geniş bir portföy sunduklarını belirterek, ortalama iki saat içinde bitirilen hızlı oto bakım hizmetleri verdiklerini bildirdi.

Otopratik mağazalarının müşterilerine araç bakımını en kolay, en kaliteli, en ekonomik ve hızlı şekilde sunmalarını sağladığını bildiren Avdan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Lastik ve araç ile ilgili ihtiyaçlara 360 derece çözüm sunan ürün ve hizmetler bütünüyle geniş bir müşteri portföyüne sahibiz. Brisa'nın en öncelikli değerleri arasında müşteri odaklılık yer almaktadır. Buradan hareketle, Otopratik mağazalarımızda farklı ihtiyaçları için bir araya geldiğimiz müşterilerimizi daha iyi anlayabilmeyi ve en iyi müşteri deneyimini sağlamayı hedefliyoruz. Bir diğer hedefimiz ise, müşterilerimizin her yerde ve her zaman aynı kalitede ürün ve hizmetlere ulaşabilmeleri."

Gökay Oto OtoPratik mağazası sahibi Gürkan Yücetürk, mağazalarında toplam bin 600 metrekare kapalı alan içinde 800 metrekarelik servis alanında aynı anda 10 araca servis hizmeti verebileceklerini kaydederek, hızlı araç bakım konseptinde ve lastik hizmetlerinde fark yaratacaklarını bildirdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :