Otomobilin kadına çarpma anı güvenlik kamerasında

Otomobilin kadına çarpma anı güvenlik kamerasında

Bursa'da, oğlunun yeni açtığı iş yerini ziyaretten dönen, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 62 yaşındaki kadına aracın çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı

BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesindeki kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybeden 62 yaşındaki kadına otomobilin çarpma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Yunuseli Mahallesi'nde 9 Ekim'de oğlunun yeni açtığı iş yerine ziyarete giden Ayşe Ün, dönüşte Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nde yolun karşısına geçmek istedi.

Ün, bu sırada Atilla T'nin kullandığı 16 LEF 49 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Ün, yaşam savaşını kaybetti.

Gözaltına alınan sürücü, tutuksuz yarılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

- Aile şikayetçi

Ayşe Ün'ün yeğeni Hakan Balı, gazetecilere yaptığı açıklamada, halası Ayşe Ün'ün "Hayırlı olsun" ziyareti için iş yerine geldiğini hatırlatarak, ''Sürücünün ifadesinde halamın otobüsün arkasından aniden çıktığını söylüyor ama görüntülerde böyle bir şey yok, araç hızlı gelip vuruyor. Görüntüleri savcılığa verip, hakkımızı sonuna kadar arayacağız." dedi.

Ayşe Ün'ün oğlu Arif Ün ise annesinin geldiği sırada iş yerinde olmadığını, kazanın tutanağının tek taraflı imzalandığını iddia ederek, çok üzgün olduğunu ve olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :