Otomobilin bagajındaki 200 bin lira çalındı

Otomobilin bagajındaki 200 bin lira çalındı

MERSİN (AA) - Mersin'de bir otomobilin bagajından içinde 200 bin lira olan çanta çalındı. Alınan bilgiye göre, müteahhitlik yapan Nuri Bozkurt iki bankadan çektiği 200 bin lirayı çeşitli...

MERSİN (AA) - Mersin'de bir otomobilin bagajından içinde 200 bin lira olan çanta çalındı. 

Alınan bilgiye göre, müteahhitlik yapan Nuri Bozkurt iki bankadan çektiği 200 bin lirayı çeşitli ödemeler yapması için 23 yaşındaki oğlu İbrahim Bozkurt'a verdi.

İçinde para bulunan çantayı otomobilinin bagajına koyan Bozkurt, bir evrak almak için Mezitli Belediyesi yakınlarındaki bankaya gitti. Araca döndüğünde bagajın açılıp paranın alındığını fark eden Bozkurt, durumu polise bildirdi. Olayın şokunu atlatamayan ve uzun süre gözyaşı döken İbrahim Bozkurt'u olay yerine gelen yakınları sakinleştirdi.

Haberi alır almaz oğlunun yanına gelen baba Bozkurt ise gazetecilere yaptığı açıklamada, paraların çalındığını duyunca büyük şaşkınlık yaşadığını belirterek oğlunun takip edilmiş olabileceğini söyledi. Oğlunun araçtan iner inmez paraların kısa zamanda bagaj açılarak alındığını ifade eden Bozkurt, "Bir belge almak için inmiş o sırada paraları almışlar. Böyle bir yerde nasıl alındı" dedi.

Araçta inceleme yapan polis ekipleri zanlı ya da zanlıları bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı