Otomobil Sporları: Türkiye Tırmanma Şampiyonası

Otomobil Sporları: Türkiye Tırmanma Şampiyonası

Düzce'de yapılacak 6. ayak yarışları için sembolik start verildi

DÜZCE (AA) - Otomobil sporlarında, Düzce'de yapılacak Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları için sembolik start verildi. 

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından yarın, Dipsizgöl Köyü ile Topuk Yaylası arasında bulunan 6 kilometrelik mesafede, 30 aracın katılımıyla gerçekleştirilecek organizasyon öncesi, sembolik start töreni düzenlendi.     

Anıtpark Meydanı'ndaki törende konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, 5. ayak yarışlarının Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda düzenlendiğini hatırlatarak, "Düzce'nin her ilçesinin ayrı avantajları var. Düzce için hep daha fazla spor, daha fazla turizm, daha fazla tanıtım diyoruz. Bölgeyi doğa sporları için uygun hale getirmeyi istiyoruz" dedi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'na (TOSFED) iş birlikleri için teşekkür eden Fidan, bu tür etkinliklerin artmasını temenni ederek, katılımcılara başarılar diledi. 

Sporcular, Vali Fidan'ın verdiği sembolik startın ardından şehir merkezinden Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'na hareket etti. 

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı