Otomobil sporları

Otomobil sporları

Düzce'nin Çilimli ilçesinde düzenlenen 2. Geleneksel Off-Road Şenlikleri'nin ikinci gününde erkekler yarıştı

DÜZCE (AA) - Düzce Safari Off-Road Kulübü'nce (DÜSOF) düzenlenen 2. Geleneksel Off-Road Şenlikleri kapsamında erkek pilotlar mücadele etti. 

Çilimli ilçesi Tepeköy mevkisinde düzenlenen ve dün kadınların mücadele ettiği yarışların ikinci gününde erkek pilotlar, belirlenen parkurlarda yer alan tüm engel ve kapıları en kısa sürede aşmak için yarıştı.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışların ikinci gününde 28 aracın start aldığını söyledi. 

Etkinliklere Düzce ve çevre illerden yaklaşık 300 aracın geldiğini belirten Albayrak, "Kamp alanımızın dolu ve yarışlara katılımın yüksek olmasından mutluyuz, dostluk budur diyoruz" ifadesini kullandı. 

Türkiye genelinde son iki yıldır off-road sporuna olan ilginin arttığını dile getiren Albayrak, "Vatandaşlar tarafından merak ve ilgi var. Bu tür organizasyonlarda sadece gördüğünüz şekilde yarışlar olmuyor. Katılımcılar kamp yapıp doğa ile baş başa kalıyorlar. Arkadaşlarıyla bir araya gelerek dostluklarını pekiştiriyorlar" şeklinde konuştu. 

Şenlik,  dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erecek. 

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı