Otomobil Kazazedelere Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil Kazazedelere Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Marmaraereğlisi'nde, bir otomobilin kaza yaptıkları aracın yanında duran 2 kazazedeye çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

TEKİRDAĞ (AA) - Marmaraereğlisi ilçesinde, kaza yaptıkları aracın yanında duran 2 kazazedeye otomobilin çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

İstanbul-Tekirdağ yolunda, Tekirdağ istikametine giden İbrahim Akgül'ün kullandığı 34 YGG 47 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarptı.

Kazadan yara almadan kurtulan Akgül ve otomobildeki biri çocuk 5 kişi, otomobilden indi.

O sırada, kazayı fark eden mahalle sakini Kudrettin Şahin, Akgül'ü ve kazazedeleri yardım amacıyla kaza yerine yakın mesafedeki yaşadığı eve götürdü.

Bir süre sonra, Akgül, eşi Gülşen Akgül ve Metin Ufuk Aynalı ile tekrar kaza yaptıkları otomobilin yanına geldi.

Otomobilin yanında bekleyen İbrahim Akgül ile Aynalı'ya yoldan geçen, sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemeyen bir otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yol ortasına savrulan Akgül'e sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemeyen başka bir otomobil daha çarptı.

Kazada, Akgül hayatını kaybederken, Aynalı da ağır yaralandı.

Aynalı, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akgül'ün cenazesinin başından bir süre ayrılmayan ve sinir krizi geçiren eşi Gülşen Akgül'e sağlık ekipleri müdahale etti.

Kaza nedeniyle yolda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, jandarma ve trafik polisleri de olay yerinde inceleme yaptı.

İbrahim Akgül'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, sürücülerin kimliğinin belirlemesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı