21 Mayıs 2012 Pazartesi
Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobil alt geçide uçtu
22 Şubat 2012 Çarşamba 10:45

Otomobil alt geçide uçtu

Konya'da aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobilin korkulukları parçalayıp 5 metre yüksekten alt geçide uçması sonucu 2 kişi yaralandı. Ters dönen otomobilde sıkışan 2 kişi, itfaiye tarafından araçtan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Marangozlar Alt Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezinden otogar istikametine seyir halinde olan Mustafa U. (34) idaresindeki 42 KF 717 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, kaldırımı aştıktan sonra demir korkulukları parçalayıp 5 metre yüksekten alt geçide düştü. Ters dönen otomobilde sürücü ve yanında bulunan arkadaşı Mustafa Sever (26) yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar, vatandaşlar, itfaiye ve sağlık görevlileri tarafından çıkarıldı. Mustafa U. Konya Eğitim ve Araştırma, Mustafa Sever ise Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada kaza sonrası parçalanan demir korkuluk otomobille birlikte alt geçide düştü. Şans eseri başka bir aracın üzerine düşmeyen otomobil, polisin incelemelerinin ardından otoparka çekildi. Bir süre araç trafiğine kapanan alt geçit, yolun temizlenmesinin ardından açıldı. Trafik polisinin olay yerinde yaptığı incelemede, yaklaşık 60 metre fren izine rastlandığı bildirildi.

Öte yandan 4 Nisan 2010 tarihinde de Konyasporlu Branimir Poljac, aşırı hız sonucu virajı alamayıp bariyerleri aşarak Marangozlar Alt Geçidi'nde uçmuştu. Yaşanan bu kaza sonrası Poljac felç olmuş ve futbol hayatı sona ermişti.

foro-icerik.20120222110714.jpg

YORUMLAR
İSTANBUL OLSA
mahmet.cesmeci@gmail.com
ISTANBUL DA OGS GECISLERINE VURMA ESNASINDA INSANLAR ZARAR GORMESIN DIYE KATI PLASTIK TEN YAPILMA BARIYER KONUMLANDIRILIYOR VE B.B.BAŞKANI BUNUN REKLAMINI YAPIYOR. BIZDE ARACLAR UCTUKCA (SPORCU BILE UCSA FARKETMEZ)AYNI KORKULUKLAR YAP TEKRAR UCSUNLAR, YOK MU BU ARACLARIN UCMASINA ENGEL OLCAK KORKULUK!!! KAZA OLACAGI BELLI ZATEN BARI KORKULUGU SAGLAMLASTIRSANIZ_
22 Şubat 2012 Çarşamba 15:41
DİĞER MANŞETLER




ANALİZ
MEDYA