Otobüste yer isteyen kadına yumruklu saldırı: O anlar kamerada

Göztepe Köprüsü mevkiinde yaşanan olayda, Muhammer isimli bir şahıs, Reyhan Demirtaş'a İETT otobüsünde saldırdı. Kameralara yansıyan görüntülerde şiddet dolu anlar yaşandı.

Göztepe Köprüsü'nde saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, 39 yaşındaki Reyhan Demirtaş, iş çıkışı evine gitmek için İETT'ye ait 320A numaralı otobüse bindi. Ancak otobüs içinde yaşanan bir tartışma kısa sürede kanlı bir saldırıya dönüştü.

İddiaya göre, otobüste yer arayan Demirtaş, yanında bulunan çocuğu olan Muhammer isimli şahıstan yer istedi. Ancak bu talep üzerine yaşanan tartışma, şiddetin patlak vermesine sebep oldu. Muhammer, ani bir öfke ile ayağa kalkarak Demirtaş'a sol gözüne yumruk ve ardından tekme attı.

Olay anında otobüs içinde bulunan bir polis memuru duruma müdahale ederek saldırganı kontrol altına aldı. Kameralara yansıyan görüntüler, yaşanan şiddet dolu anları adeta gözler önüne serdi.

Saldırıya uğrayan Reyhan Demirtaş, yaşadığı travmayı şu sözlerle ifade etti: "O an bir anda gözüme yumruğu bir vurdu. Sonra karın boşluğuma tekme attı. Gözüme vurduğu an yıldızlar oluştu. Bana vurunca midem bulandı nefesim kesildi. Bir polis memuru vardı otobüsün içinde bana kartını gösterdi müdahale etti. Herkes beni orada mertçe korudu."

Olay sonrasında Reyhan Demirtaş, saldırgan hakkında karakola giderek şikayetçi oldu. Şüpheli şahıs ise gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı. Demirtaş, yaşadığı travmanın ardından maddi ve manevi tazminat davası açtı. Saldırının detayları ise adli makamlar tarafından detaylıca incelenmeye devam ediyor.

Otobüste yer isteyen kadına yumruklu saldırı: O anlar kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.