Oto drag pisti aydınlatıldı

Oto drag pisti aydınlatıldı

Saraçoğlu mahallesinde hız tutkunlarına hizmet veren Oto Drag Pisti, akşam saatlerine kadar süren yarışların rahat tamamlanması için Karatay Belediyesi tarafından aydınlatıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Oto Drag Pistinin önceki yıllarda otopark, yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirterek gelen talep üzere Drag pistinin gece aydınlatmasının yapılarak büyük bir eksikliğin giderildiğini vurguladı. Bahar sezonu için hazırlanan Darg Pistinin aydınlatılmasının güvenlik açısından büyük önem arz ettiğini kaydeden Hançerli, yarışların hem seyir hem de zamanında tamamlanmasının sporcular için avantaj olduğunu söyledi. Oto Drag Pistinin Karatay İlçe sınırları içerisinde tüm spor severlere hizmet vermesinin önemine değinen Başkan Hançerli, Saraçoğlu Mahallesi’nde 1.500.000 m² alan üzerinde kurulu bulunan tesiste Moto Drag ve Oto Drag pistinin yanı sıra futbol ve atletizm pistinin de bulunduğu ve bu açıdan da ulusal ve uluslararası müsabakalara açık olan tesiste önemli eksiklerin bir bir tamamlandığını dile getirirken, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile zaman zaman ortak çalışmalarda bulunduklarını ifade etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; oto drag pistine yapılan düzenlemelerle ile birlikte önemli  bir eksiğinin daha giderildiğini dile getirerek, oto drag pistinin uluslar arası düzeyde yarışların yapılması açısından önemli olduğunu, Konya sporuna önemli katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.