Osmanlıspor'da Altınordu maçı hazırlıkları

Osmanlıspor'da Altınordu maçı hazırlıkları

ANKARA (AA) - Sezona Elazığspor galibiyetiyle başlayan PTT 1. Lig ekibi Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya...

ANKARA (AA) - Sezona Elazığspor galibiyetiyle başlayan PTT 1. Lig ekibi Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, başkent ekibinin yeni transferi Serdar Deliktaş'ın da yer aldığı çalışmalar, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde gerçekleşti.

Özköylü'nün ilk haftayı değerlendirdiği konuşmanın ardından ısınmaya yönelik koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, çabukluk çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci etabında, önceki maçta forma giyen oyuncular yenileme koşusu yaparken, diğer oyuncular 20 dakikalık istasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman dar alanda oynanan isabetli pas ve yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu. 

Transferin son günü Albimo Alanyaspor'dan 2 yıllığına transfer edilen Serdar Deliktaş, Osmanlıspor'a geldiği için ve kaliteli oyunculardan kurulu bir ekiple çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Deliktaş, "Üst düzey oyuncuların olduğu bir takımda yer almak mutluluk verici, aynı zamanda formayı hak etmek oldukça zor. Kendime olan inancım tam. Burada çok iyi çalışacağım ve formayı kapıp gollerimi atacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı