"Osmanlıspor maçı çıkışımız için çok önemli"

"Osmanlıspor maçı çıkışımız için çok önemli"

- Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:"Osmanlıspor maçı zor olacak ama bu zorluğa rağmen kazanmak istiyoruz"- "(Video Yardımcı Hakem sistemi) Ocak ayında yetişmezse kesinlikle Ziraat Türkiye Kupası finalinde denenmek isteniyor ama önümüzdeki yıl için yüzd

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Süper Lig'de 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile yapacakları maçın takımları adına çok önemli olduğunu söyledi.

Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmanlıspor'un iyi bir ekip olduğunu ve maçın zor geçeceğini ifade etti.

Rakipleri adına da önemli bir maç olduğunu dile getiren Tankut, "Bu maç bizim çıkışımız için çok önemli. Osmanlıspor maçı zor olacak ama bu zorluğa rağmen kazanmak istiyoruz." dedi.


- "Çok verimli bir toplantı oldu"


Kulüpler Birliği Vakfında başkan yardımcılığı görevini de yürüten Tankut, Türkiye Futbol Federasyonunun kulüplere yaptığı ödemeleri taksitlendireceği yönündeki haberlerle ilgili soru üzerine şunları kaydetti:

"Kulüpler Birliği Vakfı icra heyeti olarak federasyonu ziyaret ettik. Çok verimli bir toplantı oldu. Toplantıda ödemeler konusunu gündeme getirdiğimizde, böyle bir uygulama olmadığı, normal, daha önceki yıllardaki uygulamanın aynısı olacağı söylendi. Kamuoyuna yansıyan, bir takside bölme işlemi olacağı yönündeydi, böyle bir şey olmayacak. İlk taksit ödenmişti. Ekim ve kasım ayında da devam edeceği söylendi. Performansla ilgili ödemelerin ise kasım ayında başlayacağı ifade edildi. Öyle bir sorun ortadan kakmış oldu."


- "Önümüzdeki yıl için yüzde 100 kullanılacak"


Toplantıda konuşulanları aktaran Tankut, "Federasyon başkanı bize kasım ayı içerisinde UEFA'dan bir heyetin ve Video Yardımcı Hakem sistemini uygulayacak şirketin gelerek çalışma yapacağını ifade etti. Ocak ayında yetişmezse kesinlikle Ziraat Türkiye Kupası finalinde denenmek isteniyor ama önümüzdeki yıl için yüzde 100 kullanılacak. Ocak veya ocak ayından sonraki süreçlerde de yetiştirme gayreti içinde olunacak." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :