Osmanlıspor, Gaziantepspor maçına hazır

Osmanlıspor, Gaziantepspor maçına hazır

GAZİANTEP (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten...

GAZİANTEP (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, maç için Gaziantep'e dün gelen başkent temsilcisi, Celal Doğan Tesisleri'nde çalıştı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, pas organizasyonuyla devam etti. Mor-sarılılar, saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı.

Öte yandan, Osmanlıspor'da 26 yaşına giren Senegalli futbolcu Badou Ndiaye için kutlama yapıldı. Ndiaye, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasındaki mumları üfledikten sonra, takım arkadaşlarının şakalaşmaları arasında Musa Çağıran'ın elinden pasta yedi. Tecrübeli oyuncu daha sonra takım arkadaşları, teknik heyet ve personelin kutlamalarını kabul etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :