Osmanlı Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı açıldı

Osmanlı Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Osmanlı Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı'nın açılışı gerçekleştirildi.Aşıkpaşa Mahalesi'ndeki Kırşehir İl Başkanlığı'nn...

KIRŞEHİR (AA) - Osmanlı Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Aşıkpaşa Mahalesi'ndeki Kırşehir İl Başkanlığı'nn açılışını Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yaptı. Açılışta konuşan Canpolat, yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Kırşehir’de de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Osmanlı hoşgörüsünü ve ahlakını yaşayarak ve yaşatarak asırlardır süre gelen bu mirasa sahip çıkmayı ve mirası yarınlara ışık tutan genç nesillere aktarmayı hedeflediklerini vurgulayan Canpolat, şunları kaydettti:

"Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Murat Erdem ve Bölge Başkanımız Alparslan Aşkın’ı kutluyor ve hayırlı çalışmalarını destekliyorum. Milli birlik ve kardeşlik ideallerinde birleşerek tek bayrak, tek millet, tek vatan tek devlet ülküsünde olacağımız bilinmelidir. İman, ahlak, adalet duygusunu yüreğinde barındıran herkesi ocağımıza bekliyoruz. Biz ayrımcı değil bütünleyici olacağız. Bu yüzden tüm siyasi partilere eşit mesafede siyaset üstü bir kurum olmanın değerlerini hep beraber yaşayacağız."

Kırşehir İl Başkanı Erdem de il genelinde projeler hazırlayarak genç nesillere faydalı çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :