Osmanlı Konakları Karatay’a değer katacak

Osmanlı Konakları Karatay’a değer katacak

Konya’nın önce gelen inşaat firmalarından olan Mekan Özbeyt İnşaat’ın son projesi olan Osmanlı Konakları’nda çalışmalar hızla devam ediyor.

 

Konya’nın önce gelen inşaat firmalarından olan Mekan Özbeyt İnşaat’ın son projesi olan Osmanlı Konakları’nda çalışmalar hızla devam ediyor.11 gibi kısa bir sürede Osmanlı Konakları’nı ayağa kaldıran Mekân Özbeyt İnşaat, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle Karatay’da fark oluşturacak bir proje yürütüyor. Osmanlı Konakları’nın örnek dairesini tamamlayan ve müşterilerin beğenisine sunan Mekan Özbeyt İnşaat, yapmış olduğu dairelerle tam not aldı. Örnek dairesinin tamamlanması vesilesiyle dostlarına ve müşterilerini Osmanlı Konakları şantiyesinde ağırlayan Mekân Özbeyt İnşaat, misafirlerine örnek dairesini gezdirdi.

2020 YAZ AYINDA TAMAMLANACAK

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mekan Özbeyt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Karabağ, Osmanlı Konakları’na 2018 yılının 11. Ayında başladıklarını hatırlattı. O günden buyana çalışmaların hızla devam ettiğini ve şuanda inşaatın büyük bölümünün tamamlandığını dile getiren Karabağ, “Burada 60 dairemiz var. Kaba inşaatımız komple bitti sadece otoparkımız kaldı. 2020 yılı yaz ayında hepsini teslim etmeyi planlıyoruz” dedi. Ekonomideki olumsuzluklara rağmen yatırımlarını sürdürdüklerini dile getiren Karabağ, sözlerine şöyle devam etti, “Şuan ekonomideki olumsuzluklardan dolayı maliyetler yükseldi. Çok büyük paralar kazanmıyoruz ama devletimize katma değer katmak ve bu kadar insana iş kapısı olmak açısından işlerimizi durdurmadık, projelerimize devam ediyoruz. Faiz indiriminden sonra biraz daha rağbet var ama bizim insanımız biraz dairelerin bittiğini görmek istiyor. Dairelerimiz beğenildiği için buranın bitmesi bekleniyor. Bitince inanıyorum ki büyük bir rağbet olacak.” Ferit Hepokur-Memleket

mekan-ozyurtt--(2).jpg

mekan-ozyurtt--(1).jpg

mekan-ozyurtt--(1).jpeg

 

Etiketler :