Osmanbey Weekend 14 Haziran'da başlayacak

Osmanbey Weekend 14 Haziran'da başlayacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul Shooping Fest kapsamında yer alan ve ilki gerçekleştirilen Osmanbey Weekend 14 Haziran'da başlayacak. Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği'nden (OTİAD) yapılan açıklamada, OTİAD...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Shooping Fest kapsamında yer alan ve ilki gerçekleştirilen Osmanbey Weekend 14 Haziran'da başlayacak.

 Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği'nden (OTİAD) yapılan açıklamada, OTİAD tarafından düzenlenen festivalde doğrudan tüketiciye sunulacak ürünlerin yüzde 90'ı ihracat markalarından oluşacak.

İki gün sürecek olan Osmanbey Weekend içinde bine yakın mağaza yer alacak. Festival kapsamında yazlık elbiseler, ünlü markalara ait bikini ve mayolar, abiye elbiseler ve gömlekler, kravat ve takım elbiseleri ihracat fiyatları ile tüketiciyle buluşturacak.

İki günlük festival süresince dünyaca ünlü Türk markalarının satış fiyatları da belirlendi. Akşam saat 23.00'e kadar festivale katılan tüm mağazalar açık kalacak. İstanbul Shooping Fest, Osmanbey Weekend mağazalarında kravatlar 3 lira, gömlekler 5 lira, kadın elbiseleri 9,90 lira abiye elbiseler 19,90 lira, mayo-bikini 19,90 lira, çocuk pantolonları 12-13 lira olacak. 

Osmanbey Weekend etkinliklerinde iki gün boyunca 40 mankenin katıldığı defilelerde yılın moda elbiseleri sergilenecek. Konserler ve DJ performansları ile alışveriş yapmaya gelenler müzik ziyafeti yaşayacak.  Babalar Günü'ne özel ürünlerin de vitrinlerde yer alacağı festival süresince Osmanbey sokakları gecenin ilk saatlerine kadar bisikletli mankenler, Latin dansçılar, perküsyon gösterileri, özel kostümlü kızlar ve sürpriz gösteriler ile şölen alanına dönüşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı