Osman Başeğmez görevine başladı

Osman Başeğmez görevine başladı

Basın İlan Kurumu Bursa İl Müdürü Osman Başeğmez, yeni görevine başladı. Başeğmez, Bursalılarla birlikte Bursa’da güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Basın İlan Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü’nden Bursa’ya tayin olan Basın İlan Kurumu yeni Bursa İl Müdürü Osman Başeğmez, aslen Konyalı olduğunu, 16 yıl aktif gazetecilik yaptığını belirterek, “Yüksek lisansımı Basın İlan Kurumu’nun yerel basına katkısı üzerine yaptım. Sahadan gelen birisiyim. Basının içinden gelen, basının reflekslerini bilen birisiyim. Genel müdürümüz yönetim kurulumuzun takdiri ile Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürlüğü’nden Bursa Şube Müdürlüğü görevine 7 Nisan itibariyle atanmış bulunuyorum” dedi.
“BASININ SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”
Bursa’yı seven birisi olduğunu ifade eden Başeğmez, “Selçuklu başkenti Konya’dan Osmanlı başkenti Bursa’ya gelmiş bulunuyoruz. Bursa, halkıyla, insanlarıyla çok sıcak geliyor. Biz Bursa’da başarılı işlere ima atacağımıza inanıyoruz. Bursa basınının kalitesini ve gücünü Konya ve Kayseri’den hissediyorduk. Bursa basını bana göre birçok şehre örnek oluyor. Elbette ufak tefek sorunları vardır. Bu sorunları aşmak için ortak akıl ve istişare ile birlikte çalışacağız” diye konuştu.

“BURSA BASINININ HİZMETİNDEYİZ”
Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçelerde yayın yapan gazetelerin de Basın İlan Kurumu’na bağlandığını hatırlatan Başeğmez, “Bursa ilçelerinden yayın yapan gazetelerin çıtasını bir tık daha yukarıya çıkartırsak, şehir merkezindeki kaliteli basın ile ilçelerdeki kaliteli basını bütünleştirme gayretinde olacağız. Basın İlan Kurumu olarak, gazeteleri denetleme ve düzenlemenin yanı sıra destekleme görevimiz de var. Biz mevzuatın bize yüklediği sorumluluk çerçevesinde en iyi şekilde değerlendirerek Bursa basınının hizmetinde olacağız” ifadelerini kullandı.iha