OSES, yeni şubesini açtı

OSES, yeni şubesini açtı

OSES Çiğköfte, Konya’da 68. şubesini hizmete sundu.

OSES Çiğköfte, Konya’da 68. şubesini hizmete sundu. Meram Köyceğiz Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde hizmete giren şubenin açılış törenine OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, OSES Çiğköfte Konya Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Meram Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Uysal ve çok sayıda davetli katıldı.

oses,-yeni-subesini--(1).jpeg

Açılışta konuşan OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, Konya’da 68, Türkiye’de ise 862’nci şubeyi hizmete sunduklarını söyledi. Yaşar, “Şubelerimizin yanı sıra Konya, Adana, Ankara, Bursa, İstanbul, Çorlu ve Almanya’da üretim fabrikalarımız bulunuyor. Dünyanın her yerine çiğköfte ihracatına başladık. Amerika’daki marketlerde ürünümüz olacak. Suudi Arabistan ve İngiltere ile görüşmelerimiz var. Yüzde 100 milli olan bu ürünümüzü dünyanın her tarafında ihraç edeceğiz. OSES Çiğköfte’nin bayrağını dünyanın her tarafında dalgalandırma hedefindeyiz” dedi.

oses,-yeni-subesini--(2).jpeg

UYSAL: 19 İLÇEDE VARIZ

Konya’daki üretim fabrikasının 3 yıldır hizmet verdiğini söyleyen OSES Çiğköfte Konya Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal ise, “Konya’yı sevdiğimiz için fabrikamız 3 yıldır burada. Ürünlerimizi günlük ve taze sevk ediyoruz. Şu anda 19 ilçede varız. Hedefimiz Konya’mızın 31 ilçesinde yer almak. Çok bayi sayısından ziyade kalitemizi ve çizgimizi bozmadan yolumuzda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bundan 5 yıl önce Konya’da birkaç tane OSES şubesi var iken bugün aranan bir marka haline geldik. Bundan da mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

oses,-yeni-subesini--(3).jpeg

Etiketler :