OSB'de "Türk Ticaret Merkezleri" konulu konferans

OSB'de "Türk Ticaret Merkezleri" konulu konferans

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü ve TİM A.Ş. tarafından "Türk Ticaret Merkezleri" konulu konferans düzenlendi.Kayseri OSB...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü ve TİM A.Ş. tarafından "Türk Ticaret Merkezleri" konulu konferans düzenlendi.

Kayseri OSB Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, OSB konferans salonunda gerçekleştiren toplantıya, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, TİM Tanıtım Organizasyon İç ve Dış Ticaret A.Ş. Bölge Koordinatörü Anıl Özer ve davetliler katıldı.

Konferansta konuşan Nursaçan, Türkiye'ye yeni değerler katmaya ve Türkiye'nin marka Organize Sanayi Bölgesi olmaya devam ettiklerini vurguladı.

İhracatın önemine değinen Nursaçan, şunları kaydetti:

"Ülke olarak, yüksek milli gelire sahip olmak, ekonomik olarak bir kalkınma rampasına oturmak ve küreselleşen dünyada söz sahibi olabilmek için ihracatta da önde olmamız gerekmektedir. Küresel düşünmek, dünyayı bir pazar olarak algılamaktır. Türkiye'nin 2023 ihracat stratejisi hedefleri doğrultusunda, değişen rekabet koşullarına ve ihtiyaca uygun olarak ihracatın gelişmesine imkan sağlamak amacıyla Türkiye Ticaret Merkezleri projesi, 2017 yılı içerisinde ilk kez hayata geçirilmiştir."

Program, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :