OSB METEM Lisesi hentbolda Kayseri şampiyonu oldu

OSB METEM Lisesi hentbolda Kayseri şampiyonu oldu

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Lisesi, bu yıl liseler hentbol turnuvasında kız ve erkek takımlarıyla Kayseri şampiyonu...

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Lisesi, bu yıl liseler hentbol turnuvasında kız ve erkek takımlarıyla Kayseri şampiyonu oldu.

OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Talas Spor Salonunda yapılan müsabakalarda turnuvanın başından sonuna kadar açık ara skorlarla müsabakaları kazanan kız ve erkek hentbol takımı, final müsabakalarında karşılaştığı Seyyid Burhaneddin Endüstri Meslek Lisesi'ni de yenerek yenilgisiz şekilde şampiyon olmayı başardı.

OSB METEM Lisesi erkek takımı antrenörü Harun Şahin, bu yılın liseler takımı olarak en iyi takım olmayı başardıklarını ifade etti.

Final maçına gelene kadar da hiçbir müsabaka da zorlanmadıklarını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Final maçında oynadığımız rakibimizle çapraz maçlarında da karşılaşmıştık ve o maçı da 29-20 kazanmayı başarmıştık. Sporcularımı göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutluyorum. Daha lise 1. ve 2. sınıfta olan sporcularımın uzun yıllar OSB METEM olarak bizleri hentbol adına ciddi başarılara taşıyacağına eminim."

Kadın takımı antrenörü Yusuf Kaan Çolak da kız takımı olarak ilk kez katıldıkları turnuvadan şampiyon olarak çıktıkları için mutlu oldullarını belirtti.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı