Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Kastamonu'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Kastamonu'da

Bakan Eroğlu:- "Maalesef bugün bazı ülkelerin teröre destek olduğunu görüyoruz. Tüm ülkeler terörle birlikte mücadele etmek zorundadır"- "Terörün iyisi kötüsü yoktur, terör terördür. Tüm batı ülkeleri de bunları bilmelidir"

KASTAMONU (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınayarak, "Bugün bize yarın bir başka ülkeye olabilir. Maalesef bugün bazı ülkelerin teröre destek olduğunu görüyoruz. Tüm ülkeler terörle birlikte mücadele etmek zorundadır." dedi.

Bakanlık tarafından gerekleştirilecek 170 milyon lira yatırım bedelli 21 tesisin temel atma ve açılış törenine katılmak için Kastamonu'ya gelen Eroğlu, valiliği ziyaret etti.

Bakan Eroğlu, burada Vali Mesut Yıldırım'dan kent ile ilgili brifing aldı.

Gazetecilerin Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili sorusunu da yanıtlayan Eroğlu, İstanbul'daki terör olayının tüm Türkiye'yi derinden üzdüğünü, bu tür saldırıların terör odaklarının son çırpınışları olduğunu söyledi.

Terörün kökünü mutlaka kazıyacaklarını vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

"İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını en şiddetli bir şekilde kınıyorum. Bugün bize yarın bir başka ülkeye olabilir. Maalesef bugün bazı ülkelerin teröre destek olduğunu görüyoruz. Tüm ülkeler terörle birlikte mücadele etmek zorundadır. Teröristler, masum insanların canlarını yakmaktadır. Bu, insanlığa sığmayan bir hadisedir. Ayrıca terörün iyisi kötüsü de yoktur, terör terördür. Tüm batı ülkeleri de bunları bilmelidir. Teröre karşı bütün dünya ülkeleri el birliği yapmalıdır. Maalesef özellikle PKK'lı teröristlerin ellerindeki bazı silahların çeşitli ülkelerden geldiğini görüyoruz. Terörün kökü hep birlikte hareket ederek kazınmalıdır. Allah şehitlerimize, ölenlere rahmet etsin, ailelerine sabır versin."

Eroğlu, daha sonra belediye ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :