Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de:

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de:

"Türkiye’de bazı bölgelerde bal ormanları kuruyoruz. Selçuk ile ilgili olarak da bir bal markası oluşturulsun"

İZMİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin bazı bölgelerinde bal ormanları kurduklarını, Selçuk ilçesinde de bir bal markası oluşturulmasını istediklerini söyledi. 

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret eden Veysel Eroğlu, bölgedeki turizm, ticaret ve inanç merkezi projelerine büyük önem verdiklerini kaydetti. 

AK Parti belediyeciliğinde kapıların vatandaşa her zaman açık olduğunu belirten Veysel Eroğlu, şöyle konuştu: 

"Belediye başkanımız Zeynel Bakıcı'nın gönlümüzde apayrı bir yeri var. Değerli başkanımızla şöyle düşünüyoruz, Selçuk'a öylesine doğa turizmi, inanç turizmi merkezi kuralım ki burası çok önemli bir cazibe merkezi olsun. Turizm, ticaret ve inanç merkezi diye bir proje hazırlıyoruz. Buranın kalkınması için bu proje çok önemli. Selçuk’a hizmet etmek bizim de boynumuzun borcudur. Selçuk’a ne yapılırsa azdır."

Selçuk’a çok turist geldiğini ve gidenlerin yanında bazı yöresel ürünleri götürdüğünü kaydeden Eroğlu, "Biz şu anda Türkiye’de bazı bölgelerde bal ormanları kuruyoruz. Burada Selçuk ile ilgili olarak bal markası oluşturulsun. Bazı alanları çok güzel mesirelik alanlar yapmak istiyoruz. İzmir’e hizmeti ancak AK Parti getirir" dedi. 

Bakan Veysel Eroğlu, Selçuk'taki programı kapsamında AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığını ziyaret etti, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de:

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de:

Kaynak:Haber Kaynağı