Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

Bakan Eroğlu:- "Başbakanım, bütün Afyonkarahisar'da bölünmüş yol yokken 500 kilometre bölünmüş yol ile artık İzmir'i Afyonkarahisar'a, İstanbul'u Afyonkarahisar'a ve Ankara'yı Afyonkarahisar'a yaklaştırdı" - "Dolayısıyla bütün yolları bölen ama gönülleri

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Binali Yıldırım'ın bütün Afyonkarahisar'da bölünmüş yol yokken 500 kilometre bölünmüş yol ile artık Afyonkarahisar'a, İzmir'i, İstanbul'u ve Ankara'yı yaklaştırdığını belirterek, "Dolayısıyla bütün yolları bölen ama gönülleri birleştiren bir Başbakanımız var." dedi.

Eroğlu, AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası Başbakan Binali Yıldırım'la Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka beldesinde halka hitap etti.

Sinanpaşa'da 10 tane belde bulunduğunu hatırlatan Eroğlu, 10 belediyenin tamamının AK Parti'den olduğunu belirtti.

Sinanpaşa içinde en çok oyu veren beldenin Kırka beldesi olduğunu belirten Eroğlu, "Allah sizlerden razı olsun. Bizler sizlerin hizmetkarı olarak sizlerle beraber gece gündüz çalışarak daha çok çalışarak hizmet edeceğiz. Sizlerin hizmetkarıyız." diye konuştu.

- "Bütün yolları bölen ama gönülleri birleştiren bir Başbakan"

Sinanpaşa'nın ve Kırka'nın yiğitlerinin gerçekten cesur ve kahraman olduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Nitekim 15 Temmuz hain, kanlı FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı Sinanpaşa'mız, Kırka'mız, Afyonkarahisar'ımız gerçekten bir kahramanlık destanını yazdı tarihe geçti. Türkiye'de en çok baraj ve gölet yapılan yer neresi? Sinanpaşa. Bütün köprüleri yapıyoruz, derelerin tamamını ıslah ediyoruz. Değerli Başbakanım bütün Afyonkarahisar'da bölünmüş yol yokken 500 kilometre bölünmüş yol ile artık İzmir'i Afyonkarahisar'a, İstanbul'u Afyonkarahisar'a ve Ankara'yı Afyonkarahisar'a yaklaştırdı. Eskiden bölünmüş yollar yokken işte bizim Sinanpaşa'daki kamyoncularımız İstanbul'a kaç saatte giderdi? 8-10 saatte şimdi Allah'ın izniyle bunlar yarı yarıya kısaldı. Ankara'ya 6 saatte gidilirdi şimdi Ankara'ya 2,5 saatte gidiliyor. Dolayısıyla bütün yolları bölen ama gönülleri birleştiren bir Başbakanımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya lideri her konuşmasında biz Afyonkarahisar'dan yola çıkmıştık derdi. Biz de cumadan itibaren istişare toplantısını Afyonkarahisar'da yaptık. Çok başarılı oldu."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :