Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"Terör asla devletimize boyun eğdiremez. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemiz devam edecek"

KİLİS (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terörün asla Türkiye Cumhuriyeti Devletine boyun eğdiremeyeceğini belirterek, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde seçimlerde verdikleri destekten dolayı Kilis teşkilatına teşekkür etti.

AK Parti'nin "sözünün eri" bir parti olduğuna dikkati çeken Eroğlu, "Bazı muhalefet partileri notere gitmek istedi ama millet onlara itibar etmedi çünkü AK Parti, sözünün eri bir parti. Söz verirse yapar. Notere gerek yok. Vaatlerimizi söz verdiğimiz şekilde gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Saldırılarla Türkiye'nin önünün kesilmek istendiğini ifade eden Eroğlu, ülkedeki yükselişin süreceğini vurguladı.

Terör örgütünün saldırılarına devam ettiğini dile getiren Eroğlu, şunları söyledi:

"En son saldırı Ankara'da gerçekleşti. Patlama sesiyle uyandık. Ben de Meclis'te nöbetçiydim. Yarım saat önce o yoldan geçmiştim. Terör asla devletimize boyun eğdiremez. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemiz devam edecek. Şunu unutmayın, terör örgütünün gerek PKK, gerek PYD, bunları maşa olarak kullanan ülkeler var. Bunlar, Türkiye'nin önü kesilsin, silah üretmesin, kalkınmasın, sürünerek yoluna devam etsin istiyor ama onların hesapları varsa Allah'ın da bir hesabı var."

Kilis'in 93 binlik nüfusuna rağmen 127 bin Suriyeli'ye ev sahipliği yaptığını anımsatan Eroğlu, gösterilen duyarlılığın dünyaya örnek olduğunu kaydetti.

AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, konuşmanın ardından Eroğlu'na resminin yer aldığı tablo ve yöresel yorgan hediye etti.

Ziyarete AK Parti Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger ve Reşit Polat ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :