Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"İzmir'e kavga etmeye değil, insanların gönüllerini kazanmaya, büyük hizmetler üretmeye geldim"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İzmir'e kavga etmeye değil, insanların gönüllerini kazanmaya, büyük hizmetler üretmeye geldim" dedi.

Bakan Eroğlu, Kemalpaşa ilçesindeki yangın tatbikatının ardından geçmiş yıllarda yanmış orman alanlarını ve ağaçlandırma sahalarını havadan inceledi. 

Helikopterden yangın kulelerindeki orman personelini selamlayan Eroğlu, basın mensuplarına ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Eroğlu, AK Parti hükümeti zamanında şimdiye kadar 3 milyar 250 milyon fidanın toprakla buluştuğunu, sayının yıl sonuna kadar 3,5 milyara çıkacağını söyledi.

Gazetecilerin seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatması üzerine, İzmir'den milletvekilli adayı olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Eroğlu, büyük hizmetler yapacaklarını, herkesin gönlünü kazanacaklarını ifade etti.

Eroğlu, İzmir'i tarım, turizm, teknoloji gibi her alanda şaha kaldıracaklarını belirterek, "İzmir'e kavga etmeye değil, insanların gönüllerini kazanmaya, büyük hizmetler üretmeye geldim. İzmir'i üretim ve ihracat üssü yapacağız. Bunu yapacak gücümüz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu. 

Bakan Eroğlu, AK Parti'nin İzmir mitingine katılanlara da teşekkür ederek, "Sayın Başbakanımızı, Genel Başkanımızı bağırlarına bastılar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı