Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"1699 Karlofça Antlaşması'ndan bu yana Batı, bu ülkeyi tamamen işgal etmek, yok etmek için plan üstüne plan yapıyor. Allah'a şükür milletimiz, gerçekten çok kahraman. Bunu, 15 Temmuz'da da gösterdi. Onların hesapları, planları varsa Cenab-ı Allah'ın da bi

BALIKESİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "1699 Karlofça Antlaşması'ndan bu yana Batı, bu ülkeyi tamamen işgal etmek, yok etmek için plan üstüne plan yapıyor. Allah'a şükür milletimiz, gerçekten çok kahraman. Bunu, 15 Temmuz'da da gösterdi. Onların hesapları, planları varsa Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. Allah'ın izniyle bu millet, yakın bir gelecekte küresel bir güç olacaktır." dedi.

Eroğlu, Altınova Mahallesi'ndeki İskele Jandarma Karakolu'nun açılış töreninde yaptığı konuşmada, jandarmanın Türkiye'nin en köklü ve güçlü teşkilatlardan biri olduğunu söyledi.

Jandarmanın bulunduğu yerde huzur ve güvenin de olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Son zamanlarda emniyet güçlerine, jandarmaya çok büyük teknik imkanlar verildi. Eskiden bazı istihbaratları, hava fotoğraflarını yabancı ülkelerden alırdık. Yanlış bilgi veriyorlardı ama artık savunma sanayisinde çok iyi bir noktaya geldik. Kahraman ordumuz, silahlı kuvvetlerimizin silah ve mühimmat ihtiyacının çok cüzi kısmı yerli üretimle karşılanırken, şimdi neredeyse yüzde 65-70'i karşılanır hale geldi." diye konuştu.

- "Bu toprakları işgal etmek için 200 yıldır plan yapılıyor"

Eroğlu, terörle tam donanımlı olarak mücadele edildiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bugün Türkiye'de huzur içinde oturabiliyorsak rahat bir şekilde bunu tamamen emniyet teşkilatımıza, jandarmamıza, polisimize ve kahraman ordumuza borçluyuz. Burası da önemli, turistik bir mekan. Huzur, şart. Biliyorsunuz PKK, bu gibi yerler için birtakım teşebbüslerde bulunuyor ama karşısında duvar gibi, kahramanca jandarmamız var. Burada, bu binanın yapılması, bizleri mutlu etti. İnşallah buraya huzur ve bereket getirir. Ülkemizin etrafını çevirmek, bu bayrağı indirmek, bu toprakları işgal etmek için 200 yıldır plan yapılıyor, belki daha fazla. 1699 Karlofça Antlaşması'ndan bu yana Batı, bu ülkeyi tamamen işgal etmek, yok etmek için plan üstüne plan yapıyor. Allah'a şükür milletimiz, gerçekten çok kahraman. Bunu, 15 Temmuz'da da gösterdi. Onların hesapları, planları varsa Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. Allah'ın izniyle bu millet, yakın bir gelecekte küresel bir güç olacaktır. Cenab-ı Allah'ın yardımıyla milletimizin bahtı açıktır. Merak etmeyin, 2023 yılında Türkiye'yi ilk 10'a hep birlikte yükselteceğiz."

Bakan Eroğlu, Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü olduğunu vurgulayarak, "Dünyada hala kriz devam ediyor. Avrupa'da büyüme, neredeyse sıfıra yaklaşırken biz yüzde 11,1 ile dünyada bir rekora imza attık." ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Eroğlu, karakolun bahçesine fidan dikti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :