Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"200 yıldan beri çeşitli oyunlarla ülkemizi bölüp parçalamaya çalışıyorlar ama bunu asla başaramayacaklar. Allah her türlü terör örgütünün belasını versin. Biz Türk milleti olarak güçlü ve büyük bir milletiz"

NEVŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "200 yıldan beri çeşitli oyunlarla ülkemizi bölüp parçalamaya çalışıyorlar ama bunu asla başaramayacaklar. Allah her türlü terör örgütünün belasını versin. Biz Türk milleti olarak güçlü ve büyük bir milletiz." dedi.

Eroğlu, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, halka daha kaliteli ve yoğun hizmet sunabilmek amacıyla çalıştıklarını belirterek, Bakanlığınca Nevşehir'e kazandırılan 4 tesisin temelinin atılmasının kentin geleceği açısından önemli olduğunu söyledi.

İnsanların en hayırlısının insan için hizmet eden olduğunu dile getiren Eroğlu, "Geçen yıl geldiğimde Nevşehir'e 295 milyon lira bedelli, çeşitli müjdeler vermiştik. Bugün de 11 müjde ile geldik, 21 milyon lira bedeli var. Toplam Nevşehir'e 316 milyon lira yatırımımız oldu." diye konuştu.

Eroğlu, 21'inci asrın Türk milletinin asrı olacağına inandığını vurgulayan, "200 yıldan beri çeşitli oyunlarla ülkemizi bölüp parçalamaya çalışıyorlar ama bunu asla başaramayacaklar. Allah her türlü terör örgütünün belasını versin. Biz Türk milleti olarak güçlü ve büyük bir milletiz. İnanıyorum ki 21'inci asır Türk milletinin asrı olacaktır. Bu asil millet 21'inci yüzyıla mührünü vuracaktır." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Bakan Eroğlu, Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, toplu temel atımı için butona bastı.

Daha sonra, "Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikası" almaya hak kazananlara belgeleri takdim edildi.

Bakan Eroğlu törenin ardından, Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle okul bahçesine fidan dikti.

İnşaatı devam eden Nevşehir Külliyesi'nde incelemelerde bulunan Eroğlu, cuma namazını kıldığı Kurşunlu Camisi'nde Kamile Demiratan’ın (86) cenaze namazına katıldıktan sonra kentten ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :