Orman kadastrosu çalışmaları toplantısı

Orman kadastrosu çalışmaları toplantısı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde devam eden orman kadastrosu çalışmaları yapılan toplantıda değerlendirildi.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde devam eden orman kadastrosu çalışmaları yapılan toplantıda değerlendirildi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Eskişehir Kadastro Müdürü Barış Deveci, Afyonkarahisar Kadastro Müdürü Vedat Şahinoğlu, Kütahya Kadastro Müdürü Fatih Işık ve çalışmalarda yer alan uzmanlar katıldı.

Toplantıda 6831 sayılı Orman Kanunu çerçevesinde kadastrosu yapılan ve yapılacak yerler ve yürütülen çalışmalar hakkında komisyona bilgi sunuldu.

Orman köylerindeki vatandaşlarla olan sınır ihtilafların kısa sürede çözülmesi ve mahkemelerdeki dosya sayısını azaltılması için çalışmaların bir an önce tamamlanmasına karar verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :