Orhan Erdem’den Cemiyet'e teşekkür ziyareti

Orhan Erdem’den Cemiyet'e teşekkür ziyareti

Orhan Erdem’den Cemiyet'e teşekkür ziyareti 27. Dönem AK Parti Milletvekili Orhan Erdem, Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ziyaretinde bulunarak gündeme dair açıklamalar yaptı.

24 Haziran seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili Orhan Erdem, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeni sistemin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Erdem, Konya basınının bu süreçte gösterdiği hassasiyete de teşekkür etti. Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklaması yapan AK Parti Milletvekili Orhan Erdem, “Ülke olarak önemli bir süreçten geçtik. Bu süreçte başta Konyalı vatandaşlarımız olmak üzere tüm Türkiye’ye Cumhurbaşkanımız ve partimize olan teveccühleri için teşekkür ediyoruz. Meclis çalışmalarımıza ara vermişken Konyalı seçmenimize teşekkür turuna çıktık. Özellikle Konya basını teşekkürü hak ediyor. Bu süreçte bizlerin yanında oldu. Bu arada yerel basınımızın sorunları olduğunu biliyoruz. Şehrin kalkınması için önemli bir yere sahip olan yerel basınımızın sorunlarının çözümü için de gerekli adımları atacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir de 24 Haziran’ın ülke açısından önemine vurgu yaparak, “sonuçların ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hem 24 Haziran’da hem de ülke adına önemli olan her süreçte doğru yerde duran Anadolu basınının içinde bulunduğu durumu sayın vekilimize anlattık. Şu anda Anadolu basını ekonomik olarak her gün kan kaybediyor. Biz bu konuda hem Türkiye’deki diğer yereller hem de basın olarak Konya yerel basının içinde bulunduğu duruma dair rapor hazırlıyoruz. Başta vekil Orhan Erdem olmak üzere bütün siyasilerden sorunların çözümü konusunda destek bekliyoruz” dedi. Servet R.Çolak-Memleket