Orhan Erdem ilçe ziyaretlerini sürdüyor

Orhan Erdem ilçe ziyaretlerini sürdüyor

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Orhan Erdem, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

24 Haziran'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için AK Parti'den Konya Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulunan Orhan Erdem, ilçe ziyaretlerini sürdürerek, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelir. 

Orhan Erdem, Çeltik, Yunak, Tuzlukçu, Akşehir, Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü ilçe teşkilatlarının yanı sıra merkez Selçuklu, Karatay, Meram ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek istişare ve fikir alışverişinde bulundu.

Erdem "24 Haziran'da yapılacak seçimler ülkemiz için çok önemli.  Ak Parti’nin 16 yıllık iktidarı döneminde birçok büyük hizmetler hayata geçirildi. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 24 Haziran'dan sonra ülkemiz 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olacak. Bu süreçte gittiğimiz her yerde liderimize karşı halkımızın güçlü desteğini görüyor olmak bizlere mutluluk ve heyecan veriyor" dedi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Konya'yı 2 dönem temsil ettiğini, 6.5 yıldır da Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevinde bulunarak, hizmet etme imkanı bulduğunu ifade eden Erdem "Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiği bu günlerde 27. dönem parlamentoda Konya’mıza ve ülkemize hizmet etmek için yola çıktık. Bu süreçte teşkilatlarımızı ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, onların desteğini ve duasını alıyoruz. Gittiğimiz ilçelerimizde, teşkilatlarımızın yanı sıra ilçe halkımız ile de sohbet etme imkânı bulunuyoruz. Halkımızın gösterdiği teveccüh bizleri son derece mutlu ediyor" diye konuştu.