Orduspor'un Küme Düşmesi

Orduspor'un Küme Düşmesi

Kulüp başkanı Türkmen:- "Ben beş yıl boyunca hem maddi hem de manevi anlamda elimden geleni yaptım ancak bir noktadan sonra bizim de mücadele gücümüz kalmadı"

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de bitime 5 hafta alt lige düşmesi kesinleşen Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, ellerinden geleni yaptıklarını ancak bir noktadan sonra mücadele güçlerinin kalmadığını söyledi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları Bucaspor maçının ardından matematiksel olarak bir alt ligde düştüklerini anımsattı. 

Sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla uğraştıklarını anlatan Türkmen, lige veda etmelerini "malumun ilanı" olarak değerlendirdi.

Türkmen, başkanlık süresi boyunca Orduspor'u hak ettiği yerlere getirmek için uğraş gösterdiğini ifade ederek, "Ligde uzun süredir kötü bir gidişatımız vardı. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum, ben beş yıl boyunca hem maddi hem de manevi anlamda elimden geleni yaptım, ancak bir noktadan sonra bizim de mücadele gücümüz kalmadı. Olacak bir şeyin önüne geçemiyorsunuz" diye konuştu. 

Türkmen, kulübün önümüzdeki günlerde yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı