Orduspor'un Antalya kampı sona erdi

Orduspor'un Antalya kampı sona erdi

Teknik direktör Devrim:

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, teknik direktör Levent Devrim, Antalya kampının verimli geçtiğini söyledi. 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Manavgat'ta 8 gün kampa giren Orduspor, çalışmalarını tamamlayarak, Ordu'ya döndü. 

Teknik direktör Levent Devrim, kulübün Durugöl Tesisleri'nde, gazetecilere Antalya kampını değerlendirerek, "Antalya kampımız verimli geçti" dedi.

Kampta oyuncularla daha fazla bir arada olabildiklerini vurgulayan Devrim, şunları kaydetti:

"Antalya kampının amacı takımı biraz olsun rantabilite etmek ve biraz olsun oyuncuların kafalarındaki sorunları çözmekti. Kamp boyunca bizler konuşmak yerine, genelde onları dinlemeyi tercih ettik. O anlamda güzel ve verimli bir kamp dönemi geçirdik. Hepimiz adına faydalıydı. Teknik ve taktik olarak da saha çalışmaları yaptık. Bu konuda biraz daha ilerleme kaydettik. Futbolcularımızın bu süreçte istekli olması bizleri mutlu etti. Bütün futbolcularımız istenenleri yaptı."

Kendilerini üzen sakatlıklar yaşadıklarını da belirten Devrim, "Son olarak Ümit Tütünci ve Adem Sağlam'ın sakatlanması canımızı biraz sıktı. Bir de kaptan Emre Eygün'ün sakatlığının sürmesi bizleri üzdü ama inşallah bunların üstesinden gelerek, istediğimizi yapacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı