Orduspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Orduspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Özcan: "Farklı mağlubiyet bizleri üzmüş olsa da sonuna kadar ligde mücadelemizi sürdüreceğiz"

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu sahasında yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcuların yarı sahada pas ve şut çalışması yaptığı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmana, sakatlığı devam eden ve İstanbul'da tedavi gören Burak Özsoy katılmadı. 

İdman sonrası basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Özcan, Karşıyaka maçında ellerinden geleni yapmalarına rağmen farklı yenilmekten kurtulamadıklarını söyledi. 

Her maçta daha iyi oynamaya çalıştıklarını ve oynadıkları futbolun üzerine bir şeyler katmaya gayret ettiklerini belirten Özcan, "Karşıyaka maçını ağır bir sahada oynadık. Hatta ilk 30 dakikasında iyi mücadele ettiğimiz bir maçtı ancak ilk golü yedikten sonra direncimiz düştü. Ardından ise goller üst üste geldi. Farklı mağlubiyet bizleri üzmüş olsa da sonuna kadar ligde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

"Bu zamana kadar hiçbir sonucu bir nedene bağlamadım" diyen Özcan, şöyle devam etti:

"Bütün mağlubiyetlerin sorumlusu benim. 6-0 ve 6-1'lik mağlubiyetlerin sorumluluğunu üstüme alıyorum. Ben bunları üstlenebilecek güce ve cesarete sahip bir insanım. Ben bu takıma gelmeden önce bütün ihalelerin üzerime kalacağını bile bile ve hiçbir koşul sunmadan geldim. Çünkü burası kendi memleketim. Memleketimin takımına hizmet vermekten dolayı mutluyum. Ben bu kulübü bugünden geleceğe inşa etmek için geldim. Lütfen bu böyle bilinsin." 

Hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor maçına da değinen Özcan, her maçta olduğu gibi bu maça da aynı kararlılık ve ciddiyetle çıkacaklarını belirterek, "Çocuklarımız çıkacak ve aslanlar gibi mücadele edecek. 90 dakika koşan bir Orduspor sahada olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı