Orduspor'da sakat oyuncuların durumu

Orduspor'da sakat oyuncuların durumu

Kulüp Basın Sözcüsü Karaağaç:

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Bazı sakat oyuncularımızla ilgili çıkan haberler tamamen gerçek dışıdır, kamuoyundan ricamız kulübümüz tarafından yapılan açıklamalara itibar edilmesidir" dedi.

Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle sosyal medyada sakat oyuncularla ilgili gerçek dışı ve yanıltıcı bilgilerin yer aldığını söyledi.

Orduspor'un kurumsal kimliğe sahip bir kulüp olduğunu vurgulayan Karaağaç, şöyle konuştu:

"Son birkaç gündür sakatlığı bulunan oyuncularımızla ilgili çıkan haberler tamamen gerçek dışıdır. Bizim yönetim kurulu olarak kamuoyundan ricamız kulübümüz tarafından yapılan açıklamalara itibar edilmesidir. Bu tür haberlerin neden yapılığını açıkçası anlamakta güçlük çekiyoruz. Sakat oyuncularımızdan Emrullah Kokoç iyileşme durumuna göre bir iki hafta sahalardan uzak kalacak. Michel Landel Perşembe günü Ordu'ya dönerek antrenmanlara başlayacak. Son lig maçında sakatlanan Emre Aygün'ün ise MR'ı henüz çekilmedi. Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra kamuoyunu bilgilendireceğiz."

Karaağaç, ligde zor günler geçirdiklerini de belirterek, "Ama kimsenin şüphesi olmasın, Orduspor bu zor günleri geride bırakacak güce sahiptir. Taraftarlarımız bize inansın, güvensin" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı