Orduspor'da mutlu son

Orduspor'da mutlu son

2014-2015 sezonu 2. devresinden bu yana eski oyuncularına olan borçlarından dolayı transfer tahtası kapalı olan mor beyazlı kulüp, borçlarını ödeyerek daha önce prensipte anlaşmaya vardığı 12 oyuncuyla sözleşme imzaladı

ORDU (AA) - 2014-2015 sezonu 2. devresinden bu yana eski oyuncularına olan borçlarından dolayı transfer tahtası kapalı olan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, bu borçlarını ödeyerek daha önce prensipte anlaşmaya vardığı 12 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, Durugöl Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, dün birinci transfer sezonunun kapanmasına saatler kala eski oyunculara olan borçları ödeyerek transfer tahtasını açtırdıklarını söyledi.

Transfer tahtasının açılmasıyla daha önce prensipte anlaşmaya vardıkları 12 oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını ifade eden Pamuk, transfer tahtasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Pamuk, Orduspor'un en büyük sorunlarından birinin üstesinden el birliğiyle geldiklerini belirterek, "Şimdi sıra taraftarlarımızda. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Bütün taraftarlarımızı maçlara gelerek kulüplerine destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

Orduspor'un bundan sonraki sorunlarının üstesinden, taraftar gücüyle gelmek istediklerini anlatan Pamuk, herkesi kulübe üye olmaya davet etti. 

Pamuk, hem futbol hem de basketbolda transfer tahtasını açtıklarını, bundan sonra sportif başarıların gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı