Orduspor'da "kupa" üzüntüsü

Orduspor'da "kupa" üzüntüsü

Başantrenör Deringöl: "Gruplardan çıkmayı çok istememize rağmen başarılı olamadık, üzgünüz"

ORDU (AA) - Samsun'da oynanan Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Türkiye Kupası Eleme Grubu'ndan çıkamayan Orduspor'da elenme üzüntüsü yaşanıyor. 

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, C grubunda Hatay Büyükşehir Belediyespor, Samsun Canik Belediyespor ve Abdullah Gül Üniversitesi ile mücadele ettiklerini ve grubu 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladıklarını söyledi.

Grupta en son karşılaştıkları Samsun Canik Belediyespor'a 96-54 mağlup olduklarını hatırlatan Deringöl, "Kazansaydık gruptan çıkarak 8'li finallere kalma şansı elde edecektik ama bu olmadı. Gruplardan çıkmayı çok istememize rağmen başarılı olamadık, üzgünüz" dedi. 

Deringöl, maçlara dar bir kadro ile çıktıklarını belirterek, "Mağlup olduğumuz 2 maçta da oyuncu sorununu çok yaşadık. 6 oyuncumuzu sürekli oynatmak zorunda kaldık. Kısıtlı kadrodan dolayı istediklerimizi yapamadık" diye konuştu. 

Kupadan istediklerini alamadıkları ancak hafta sonu başlayacak lig öncesi iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerinin altını çizen Deringöl, "Bizim en büyük sevincimiz bu. Eksiklerimizi böylesine önemli bir turnuva da giderme fırsatı bulduk" ifadesini kullandı. 

Deringöl, bundan sonra önlerinde hem lig hem de Avrupa Kupası maçlarının kaldığını, buralarda başarılı olmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı