Orduspor'da Ankaraspor maçı hazırlıkları

Orduspor'da Ankaraspor maçı hazırlıkları

Başkan Yardımcısı Gürsoy:

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Teknik direktör Erkan Sözeri'nin istifa etmesinin ardından yardımcı antrenör Sebahattin Albayrak yönetiminde çalışmalarını sürdüren mor-beyazlı ekibin Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenmanı basına kapalı yapıldı.

Sahadaki teknik toplantının ardından başlayan antrenmanın, koşu ve ısınma hareketleri ile devam ettiği bildirildi. İki gruba ayrılan futbolcuların çift kale maçla antrenmanaı tamamladıkları belirtildi.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlığı süren Bilal Türkgüler'in dışında tüm oyuncuların katıldığı kaydedildi.

- Taraftardan destek istedi 

Orduspor Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Ankaraspor maçına Orduluları davet etti. 

Süper Lig yolunda önemli bir maça çıkacaklarını belirten Gürsoy, "Bu zorlu maçta tüm Orduspor sevenlerini yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Yaz kış demeden her zaman takımını destekleyen taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını bekliyoruz" dedi. 

Gürsoy, iki maç için geçerli olmak üzere satışa çıkardıkları kombine biletlere taraftarlar tarafından ilgi gösterildiğini, satışların resmi stor mağazalarında devam ettiğini sözlerine ekledi. 

52 Genç Tarattarlar Derneği Başkanı Murat Aydın da Orduspor'u Ankaraspor maçında desteklemeye hazır olduklarına değinerek, "Bu maç için çalışmalarımız devam ediyor. Tribünlerin şölen yerine bürünmesi için elimizden geleni yapacağız. Bütün taraftarlarımızdan bayraklarını alarak maça gelmesini istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı