Orduspor'da 6 futbolcuyla yolların ayrılması

Orduspor'da 6 futbolcuyla yolların ayrılması

Kulüp Başkanı Türkmen: "İsteksiz olan, huzuru bozan, çalışmak isteyenleri de engelleyen oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bu tabloyu bu şekilde özetlemek lazım"

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, 6 futbolcuyla yollarını ayırmalarına ilişkin, "İsteksiz olan, huzuru bozan, çalışmak isteyenleri de engelleyen oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bu tabloyu bu şekilde özetlemek lazım" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüple ilişiği kesilen Ali Güzeldal, Volkan Özcan, Metin Tuğlu, Erkan Sekman, Volkan Koçaloğlu ve Gökhan Kaba'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu futbolcularla yaşadıkları gelişmelere değinen Türkmen, şöyle devam etti:

"İsteksiz olan, huzuru bozan, çalışmak isteyenleri de engelleyen oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bu tabloyu bu şekilde özetlemek lazım. Gönderilen oyunculardan bazıları, arkadaşlarına arka çıkarak 'Onlar yoksa bizde yokuz' dedi. O oyuncuları da gönderdik. Kazan kaldıran hiçbir oyuncuyla devam etme şansımız yok. Huzur olmayan bir yerde başarının olması söz konusu olamaz. Türkiye'de bütün kulüplerde ekonomik problem var. Zaten bu oyunculara alacaklarının yarısını ödedik. Kasım ayı sonuna kadar hepsini ödeyeceğimizi de söyledik ancak buna rağmen parayı bahane edip çalışmamak profesyonelliğe yakışmıyor. Her başarısızlıkta bahane üretmek doğru bir şey değil. Emin olsunlar ki gidenlerin yerine oynayacak oyuncu çok. Gerekirse A2 Takımından alırız. Bize, terini son damlasına kadar akıtan adamlar lazım. Türkiye'de sözleşmeli bir oyuncu eninde sonunda parasını faiziyle alıyor. Dolayısıyla sürekli parayı bahane etmeyi kimse savunamaz. Önce oynayacaksın sonra parayı hak edeceksin."

Orduspor'un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Türkmen, sıradan bir kulüp olmadığını dile getirdi.

Her aklına esenin, "Antrenmana çıkmam" diyemeyeceğini ifade eden Türkmen, önce formanın hakkını verip bunun ağırlığını bilmeleri gerektiğini söyledi. "Bilmeyenlere haddini biz bildiririz" ifadesini kullanan Türkmen, bundan sonraki süreçte bu tür olaylar yaşanmamasını ümit ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı