Orduspor'da 10. haftada 4'üncü istifa

Orduspor'da 10. haftada 4'üncü istifa

Teknik direktör Devrim, istifa etti

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da 10. hafta sonunda takımın başına getirilen 4'üncü teknik direktör Levent Devrim de istifa etti. 

Sezona sıkıntılı başlayan ve istediği sonuçları alamayan Orduspor’da bir teknik direktör istifası daha yaşandı.

Lige teknik direktör Fikret Yılmaz ile başlayan, ardından Erkan Sözeri’yi göreve getiren Orduspor daha sonra Sebahattin Akbayrak-Muhammet Dilaver ikilisiyle yola devam etme kararı almıştı. Lig'de 8. haftada alınan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinden sonra Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver’in görevlerinden istifa etmişti. Daha sonra anlaşmaya varılan Levent Devrim de Samsunspor mağlubiyeti üzerine istifa etti. 

10 hafta da 4'üncü teknik direktör istifasının yaşandığı Karadeniz temsilcisi bu sezon çıktığı 10 lig maçında sadece 4 puan toplayarak puan sıralamasında son sıraya geriledi.

Mor beyazlı ekip 10 haftada rakip fileleri 7 defa havalandırırken, kalesinde ise 22 gol gördü. 

Öte yandan Orduspor'da 2009 yılından bu yana Orduspor'da Osman Özdemir, Ekrem Al, Ahmet Akçan, Uğur Tütüneker, Metin Diyadin, Hector Cuper, Cevat Güler, Hüsnü Özkara, Fikret Yılmaz, Muhammet Dilaver, Levent Devrim ve iki dönem de Erkan Sözeri teknik direktör olarak görev yaptı. 

Kaynak:Haber Kaynağı