Orduspor Teknik Direktörü Özcan:

Orduspor Teknik Direktörü Özcan:

"Denizlispor karşısında yaptığımız çok basit hatalar farklı mağlubiyeti getirdi"

ORDU (AA) - Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Denizlispor karşısında yaptığımız çok basit hatalar farklı mağlubiyeti getirdi" dedi. 

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları Denizlispor'a 5 - 1 mağlup olduklarını hatırlatarak, rakip adına son derece önemli bir maça çıktıklarını söyledi. 

Maçın ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini ancak ikinci yarı çok kötü bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Özcan, biraz da tecrübesizliğin kurbanı olduklarını belirtti. 

"Denizlispor karşısında yaptığımız çok basit hatalar farklı mağlubiyeti getirdi" diyen Özcan, her şeye rağmen 90 dakika mücadele veren genç oyuncularını tebrik ettiğini kaydetti. 

Orduspor adına ligin neredeyse bittiğini belirten Özcan, " Prestij maçlarına çıkıyoruz. Bizim artık hedefimiz gelecek sezon. Oyuncularımızı buna göre hazırlıyoruz" diye konuştu. 

Orduspor'da maddi sorunların sürdüğüne de değinen Özcan, 9 Mayıs'ta yapılacak olağan kongrenin ardından sorunların çözüleceğine inandığını belirterek, "Kongre sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz. Kulüp adına her şeyin hayırlısını diliyoruz. Orduspor büyük ve köklü bir camiadır. Bu kulüp daha iyi yerlerde olmalıdır" ifadesini kullandı. 

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, sahalarında oynayacakları Giresunspor maçı hazırlıklarına ise yarından itibaren başlayacaklarını sözlerine ekledi. 

Kaynak:Haber Kaynağı